Social

Chivu, curtat de o contesa italiana

Capitanul nationalei romane de fotbal ar putea oricand sa devina conte cu conditia sa accepte cererea in casatorie a contesei Paulina Belli, o italianca la vreo 30 de ani cu sange albastru amorezata lulea de fotbalistul nostru, scrie revista X Magazin.

LIBER LA CHIVU

Dupa ce la inceputul acestui an fundasul de la AS Roma a rupt logodna cu Maria Marinescu si s-a aflat ca brunetul este singur si disponibil, multe italience au inceput sa faca tot posibilul sa-i intre in gratii sportivului. Surse din anturajul fotbalistului au dezvaluit pentru X Magazin ca desi iubita lui Chivu este o blonda pe nume Michaela, manechin de profesie in Italia, el nu pare sa ia foarte in serios aceasta relatie. Drept dovada, nu mai tarziu de saptamana trecuta a chefuit intr-un club de fite din Romania alaturi de trei domnisoare, distractie care s-a incheiat destul de neplacut pentru capitan: politia romana i-a suspendat permisul de conducere pentru trei luni pe motiv ca bause cateva pahare cu vin.



CONTELE DE BELLI

Mai nou, pe lista admiratoarelor lui Chivu s-a inscris si Paulina Belli o contesa care, in ultima instanta i-ar fi propus romanului sa-l ia de sot si sa devina conte prin alianta. Problema este ca Paulina Belli e contesa mai mult cu numele, averea italiencei fiind in prezent doar o palida amintire a vremurilor de demult. Prin urmare, contesa s-o fi gandit ca fotbalistul ar fi o partida perfecta: frumos, celebru, tinerel si cu bani suficienti ca sa refaca averea pierduta a familiei Belli. Mai multe amanunte despre viata de barbat liber de obligatii sentimentale a lui Cristi Chivu puteti afla din numarul de marti, 2 mai, al revistei XMagazin.

PARTIDE LA NIVEL INALT

Creatoarea de moda Maria Marinescu , femeia care a fost cat pe ce sa devina doamna Chivu provine si ea dintr-o familie celebra chiar daca prin venele ei nu curge sange albastru. Maria este nepoata prin alinata a fostului presedinte Ion Iliescu. Mama vedetei este actrita Ioana Pavelescu, iar tatal ei vitreg este Mihai Bujor Sion, copilul de suflet al lui Iliescu. In 1974 Mihai Bujor Sion a ramas orfan de ambii parinti iar presedintele, bun amic al familiei disparute, l-a luat in grija lui. Si Barbara Berlusconi fiica premierului italian Silvio Berlusconi a declarat presei italiene ca il place pe roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea