Social

China vrea să construiască avioane de clasă medie

Chin
a va produce avioane de pasageri care vor rivaliza cu Airbus-urile şi Boieng-urile de clasă medie. Guvernul chinez intenţionează să producă un avion de pasageri cu peste 150 de locuri. Guvernul chinez a aprobat planurile prin care va urma să fie realizat un avion cu peste 150 de locuri. Hotărarea guvernului chinez se va traduce printr-o investiţie masivă în proiectarea de aeronave, precum şi în construcţia cel puţin a unei noi fabrici de avioane. Cei mai mulţi experţi în domeniu spun că planul recent anunţat are toate şansele să fie încununat de succes, date fiind puterea industrială şi disponibilităţile financiare ale Chinei. Proiectarea viitorului model, dar şi construcţia fabricii vor dura cel puţin un deceniu . Iar estimările specialiştilor spun că viitorul avion chinez va putea concura cu succes pe piaţa mondială cu giganţii Boeing şi Airbus peste 25 de ani. (continuarea in BBC Romanian )
  •   2007-03-20
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.