Social

Cherie Blair a pozat pentru un nud

Tabloul "Rochia albastră", realizat de pictorul Euan Uglow, pentru care Cherie Blair a pozat nud cand avea 20 de ani, a stat ascuns pană în acest weekend într-un seif al Galeriei de Artă din Cork Street, Londra. Tabloul este neterminat, pentru că, spune chiar autorul, Cherie s-a căsătorit cu Tony Blair chiar în acel an (adică 1980) şi, după nuntă, a refuzat să mai pozeze. Acum, după ce a fost pentru prima oară dezvăluit presei, nici Cherie şi nici Tony Blair nu au comentat evenimentul. Totuşi, purtătorul de cuvant al biroului de avocatură unde lucrează doamna Blair a confirmat autenticitatea informaţiei, precizează BBC. Specialiştii spun că pictorul a decis să facă public tabloul în cadrul unei expoziţii retrospective ce va fi inaugurată în luna mai şi a ţinut să expună inclusiv acest tablou , tocmai pentru că modelul de altădată este astăzi o personalitate cunoscută pe plan mondial.
  •   2006-12-12
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.