Social

CFR a dat o noua lovitura: Argentinianul Oberman

Campioana en-titre a Ligi I este si campioana transferurilor in aceasta vara. CFR Cluj a dat o noua lovitura in mercato, transferandu-l pe atacantul argentinian Gustavo Andres Oberman, care a semnat un contract pe cinci sezoane si se va alatura zilele viitoare lotului pregatit de Ioan Andone in Austria.

Anuntul a fost facut de presedintele gruparii din Gruia, Iuliu Muresan . „A semnat electronic contractul cu noi. E un atacant de perspectiva, foarte bun, in care ne punem mari sperante. Este jucatorul nostru pentru urmatorii cinci ani. Se va prezenta zilele urmatoare in cantonamentul din Austria, cel mai probabil duminica”, a spus boss-ul CFR-ului.

In varsta de 23 de ani, Gustavo Andres Oberman a jucat ultima oara in Spania, la CD Castellon , unde a fost imprumutat de Argentinos Juniors, iar in cariera a mai trecut si pe la River Plate . In editia trecuta de campionat, acesta a evoluat in 37 de partide pentru Castellon si a inscris patru goluri. Oberman (1,75 m, 77 kg) a facut parte din lotul nationalei Argentinei la Campionatul Mondial U20 din 2005. Acesta e al doilea fotbalist pe care CFR l-a transferat in aceasta vara de la Argentinos Juniors, dupa uruguayanul Alvaro Perreira.

In alta ordine de idei, mijlocasul ivorian Emmanuel Kone se va prezenta la finalul saptamanii in cantonamentul campionilor de la Kossen, dupa ce a fost selectionat la prima reprezentativa a nationalei sale in meciurile contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2010. „A jucat doua meciuri ca titular si intr-unul a fost rezerva pentru nationala Coastei de Fildes. E un fotbalist foarte bun, sunt sigur ca va ajunge mare. Zilele urmatoare se va prezenta si el in cantonamentul de la Kossen”, a precizat directorul executiv al clujenilor, Razvan Zamfir.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea