Social

#femei #cantareti #cercetatori #atractie cantareti

Cercetatorii au descoperit de ce sunt atrase femeile de cantareti!

Potrivit unui studiu publicat de revista "The Proceedings of the Royal Society B", femeile sunt atrase de cantareti, insa doar in perioada fertila. Practic, sustin cercetatorii, femeile prefera instinctiv barbatii cu talent muzical, considerand ca ei au gene mai bune.

La studiu au luat parte 1.500 de femei cu varsta medie de 28 de ani. Ele au ascultat patru compozitii diferite, cantate la pian. La final, femeile au fost rugate sa aleaga compozitorul cu care ar dori sa aiba o aventura de scurta durata sau chiar o relatie serioasa. Cele mai multe au ales barbatul care a compus cea mai complexa melodie.

Cercetatorii au stabilit ca preferinta era mai puternica in cazul femeilor care erau in perioada de ovulatie, avand deci mai multe sanse sa ramana insarcinate.

Studiul nu a demonstrat insa vreo preferinta pentru pictori, spre exemplu, sustin jurnalistii de la descopera.ro, care citeaza studiul.

Sursa foto: music.fanpage.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea