Social

#taiere ilegala #cercetat penal #craciun sarbatori #brazi taiati

Cercetat penal pentru taierea ilegala a 115 brazi

Un tanar de 28 de ani din localitatea buzoiana Lopatari s-a ales cu dosar penal dupa ce a taiat ilegal peste o suta de brazi din padurea parinților ca sa-i vanda in piețele din municipiul Buzau.

In noaptea de 17 spre 18 decembrie, in timp ce executau serviciul de patrulare intercomunala, doi agenti din cadrul posturilor de politie Vintila Voda si Beceni au observat o autoutilitara ce stationa pe marginea drumului comunal Niculesti - Coca Antimiresti, intr-o zona nelocuita.

Autoutilitara nu avea placutele cu numere de inmatriculare. La verificare , s-a constatat ca autovehiculul era descuiat si cu cheile in contact , iar in interior, in partea din spate, au fost gasiti 115 arbori ornamentali din specia brad, ce nu aveau aplicate crotalii . Politistii au lasat cei 115 brazi in custodia Ocolului Silvic Vintila Voda si au continuat cercetarile in vederea stabilirii provenientei arborilor ornamentali, precum si a conducatorului auto.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea