Social

#aniversare casatorie # 89 de ani de casatorie #relatie #cuplu

Cel mai longeviv cuplu. Nu o sa crezi de cati ani sunt impreuna!

Cel mai longeviv cuplu din lume aniverseaza nu mai putin de 89 de ani de la casatorie. Zilele trecute, cei doi soti si-au sarbatorit si ziua de nastere!

Karam Chand, in varsta de 109 ani, si sotia lui Kartari, in varsta de 102 ani, s-au nascut amandoi in noiembrie, motiv sa sarbatoreasca impreuna an de an. Cei doi sunt indieni, insa au cetatenie britanica si locuiesc in Bradford. Petrecerea aniversara a avut loc in prezenta a patru generatii ale familiei.

Karam si Kartari s-au casatorit pe 11 decembrie 1925, in India, insa s-au stabilit cu toata familia in Marea Britanie in 1965. Cei doi au dezvaluit si secretul longevitatii lor. "Am mancat intotdeauna bine, mancare sanatoasa, nimic artificial, numai produse naturale precum unt, lapte si iaurt", a povestit Kartari Chand, potrivit metro.co.uk.

Sotul sau insa spunea in urma cu doi ani ca a avut un alt secret prin care si-a mentinut sotia sanatoasa: "Unul dintre trucurile mele este sa o fac pe Katari sa rada. Imi place sa glumesc cu ea si sa o fac sa zambeasca. A fi vesel este felul meu de a fi romantic".

Cei doi au impreuna opt copii, 27 de nepoti si o multime de stranepoti.

Sursa foto: dailymail.co.uk, nypost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea