Social

Cel mai impresionant moment de la Romanii au talent: fetita faraa maini, care canta la pian dumnezeieste

Lorelai Mosnegutu, la doar 14 ani, a devenit un simbol pentru intreaga tara. Nascuta fara maini, abandonata la nastere, Alberta pe numele sau real a invatat nu doar sa scrie cu degetele de la picioare, ci si sa picteze sau sa cante la pian. Asera a impresionat pana la lacrimi atat juriul, cat si audienta si o tara intreaga. 

După ce a fost abandonată de părinții naturali la vârsta de doar două luni, micuța a fost întâlnită de Veronica Pârvulescu, asistenta maternală, care a văzut-o că s-a născut fără mâini, dar și-a dorit imediat să o adopte și s-i ofere o familie. „Mama Vio”, așa cum îi spune Lorelai celei care a crescut-o, a povestit că Alberta nu a vorbit timp de trei ani și nu a mers până la patru ani, scrie adevarul.ro.

Lorelai a mai participat la concursuri de talente, chiar a si scris o carte, insa povestea ei are acum mari sanse sa devina preferata publicului. 

Iata momentul impresionant:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea