Social

Ceahlaul a retrogradat din cauza unui autogol

Oamenii lui Gheorghe Stefan au pierdut pe mana lor ramanerea in Liga I. In conditiile in care Gloria Buzau nu putea emite pretentii in Ghencea, Ceahlaul trebuia sa obtina un rezultat de egalitate in jocul cu Universitatea Craiova. Iar dupa cum a inceput partida de pe stadionul Extensiv, se credea ca pietrenii vor putea obtine mai mult decat un punct.

Era minutul 14, iar Rusmir a reusit sa deschida scorul cu o lovitura de cap. Dar sperantele oaspetilor au fost naruite de catre Dina, care a marcat de doua ori pana la finalul primei reprize. In partea a doua, jucatorii lui Hizo au impins jocul catre poarta lui Bornescu , iar egalarea a venit firesc, autor fiind acelasi Rusmir.

In Ghencea, Buzaul era calcata in picioare de sora mai mare, astfel ca nemtenilor nu le mai ramanea decat sa traga de timp. Si au reusit sa faca acest lucru pana in minutul 84. Wobay a primit o pasa excelenta in careu, Multescu a ajuns inaintea lui la balon , dar a degajat in coechipierul Pecha. Mingea s-a dus in poarta, iar Ceahlaul a luat drumul celei de-a doua ligi. Alaturi de nemteni, in esalonul secund vor mai ajunge Universitatea Cluj , UTA si Dacia Mioveni.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea