Social

#noapte geroasa #atentionare meteo #meteo #vreme #circulatie #ger

Cea mai geroasa noapte din acest sezon -13 grade! Ninsorile continua

In aceasta dimineata s-a intregistrat cea mai scazuta temperatura din acest an. Potrivit Statiei de Meteo Bucin, din judetul Harghita, s-au inregistrat -13,1 grade Celsius.

 

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare de cod galben de ninsoare si vant puternic pentru ninsoare in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii, pana la ora 23:00.

Traficul rutier in zona, se desfasoara sub conditii de iarna. Pe mai multe sectoare de drumuri nationale, in judetele din sudul tarii, traficul rutier se desfasoara in conditii de ninsoare slaba, insa nu sunt semnalate blocaje si nici probleme deosebite de vizibilitate in trafic, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Ninge si pe A1 Bucuresti – Pitesti, insa carosabilul este umed si nu s-a depus strat de zapada, actionandu-se cu utilaje de deszapezire si imprastiere a materialului antiderapant.

Pe A3 Bucuresti – Ploiesti traficul se defasoara fara probleme desi ninge, iar pe alocuri s-a depus un strat subtire de zapada.

Se circula in conditii de iarna pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, unde ninge abundent, centrul Infotrafic anuntand ca angajatii de la drumuri actioneaza in zona pentru curatarea soselei. Potrivit sursei citate, intre kilometrii 265 – 280 ninge abundent, iar angajatii de la drumuri actioneaza pentru curatarea partii carosabile, scrie librtatea.ro.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea