Social

#1 Martie 2018 #cea mai friguroasa zi de primavara

Cea mai friguroasa zi din ultimii 60 de ani: -25 de grade Celsius

1 martie 2018 a fost cea mai friguroasa prima zi de primavara de cand se fac masuratori meteo, adica din ultimii 60 de ani, conform meteorologului de serviciu al ANM.

In mai multe localitati, in special din sud, temperaturile in termometru au coborat la -10 grade Celsius, insa minimele resimtite au fost intre -22 si -25 de grade Celsius. Chiar daca astazi va fi soare, temperaturile vor ramane in continuare foarte scazute“, a explicat pentru Adevarul meteorologul de serviciu.

Si in București a fost foarte frig. La stația meteo Baneasa s-au inregistrat nu mai mult de -21,7 grade Celsius. Astfel recordul din 2005, de -19,9 grade, a fost doborat, a mai spus meteorologul.

 Vineri si sambata noaptea, vor fi minime de pana la minus 20 de grade Celsius in nord-estul tarii. In schimb, in nord-vest, ziua se vor atinge 5..6 grade cu plus in acest weekend. Innorarile vor deveni persistente si vor cadea ploi, lapovita si ninsori in majoritatea zonelor, slabe cantitativ si care vor favoriza aparitia poleiului.

Temperaturile vor incepe sa creasca de abia de saptamana viitoare!

Sursa foto: daily.wordreference.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea