Social

#conditii meteo #canicula #starea vremii #vremea #temperaturi

Cea mai calduroasa zi din an va fi in aceasta saptamana! Iata ce temperaturi vom avea

Romania va fi traversata de cel mai puternic val de caldura din acest an, considera meteorologii. Temperatura va urca in termometre pana la 35 de grade, dupa ce luni s-a atins un prag de 34 de grade Celsius in nord-vestul tarii.

Partea de vest a Romaniei va resimti din plin socul termic, estimarile facute de meteorologi indicand 35 de grade la umbra. In restul regiunilor, se vor inregistra temperaturi intre 26 si 31 de grade, pe litoral termometrele urmand sa indice temperaturi intre 27 si 29 de grade Celsius.

Miercuri vom avea parte de o usoara racorire, ploile urmand sa fie intalnite in sudul si centrul tarii. Temperaturile vor fi cuprinse intre 24 de grade la Suceava si 34 de grade Celsius in Timisoara. In Bucuresti, maxima termica va atinge 29 de grade.

Joi, mercurul din termometre va indica valori normale pentru aceasta perioada: 25-31 grade Celsius. Se vor inregistra averse locale insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Sursa foto: citynews.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea