Social

#venetia #rio de janeiro #piscina #ce mai mare piscina

Cea mai adanca piscina din lume, mai mare decat statuia lui Iisus din Rio de Janeiro. Iata cum arata!

Italienii sunt noii detinatori ai recordului pentru cea mai adanca piscina din lume, dupa inaugurarea piscinei "Y-40 Deep Joy" din complexul Terme Millepini din Montegrotto Terme, de langa Venetia. Piscina are o adancime de 40 m si este umpluta cu 4.300 mc de apa termala, la o temperatura de 32 de grade.

In noua piscina, vizitatorii se pot scufunda gradual, de pe platforme care pornesc de la 1,3 metri si inainteaza spre fundul bazinului. Adancimea ei este atat de mare, incat statuia lui Iisus de la Rio de Janeiro (38 m) s-ar scufunda cu totul, in timp ce Statuia Libertatii din New York ar lasa pe dinafara doar 5 metri din partea superioara a monumentului.

Recordul anterior era detinut tot de o piscina termala, Nemo 33, din Belgia, cu 34,5 m adancime. Titlul de cea mai mare piscina din lume este adjudecat de Laguna de Cristal din statiunea chiliana San Alfonso del Mar.

Sursa foto: raccontidiviaggio.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea