Dieta si nutritie

# iaurt slabire # beneficii iaurt #dieta #iaurt #cum sa slabesti

Ce trebuie sa mananci pentru a avea o talie de viespe

Un nou studiu arata ca persoanele care consuma iaurt au o greutate mai mica in general si o talie mai subtire, asa ca este recomandat sa introduci in dieta ta acest aliment rapid.

Mai multe studii anterioare au relevat faptul că persoanele care mănâncă iaurt au o greutate mai mică, depozite de grăsime corporală mai mici şi circumferinţe ale taliei mai mici - însă nu era clar dacă acest aliment reprezenta cauza principală, relateaza Mediafax citand agentia de presa Reuters. "Studiile care analizează în mod specific scăderea în greutate sunt foarte limitate", a declarat coordonatoarea studiului, Irene Lenoir-Wijnkoop, cercetătoare la Universitatea Utrecht, care a si prezentat noile concluzii vizavi de consumul de iaurt.

Totusi, desi legatura nu este foarte clara, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca persoanele care mănâncă iaurt cu regularitate înlocuiesc în acest fel în dietele lor anumite alimente mai puţin sănătoase, iar in randul copiilor, acestia mananca mai multe fructe cereale integrale şi lapte, a precizat Irene Lenoir-Wijnkoop.

Adulţii care mănâncă iaurt au şi ei tendinţa de a adopta stiluri de viaţă active, practicând mai des exerciţii sportive şi fiind mai puţin tentaţi să fumeze, mai relateaza sursa citata.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare