Social

#vremea in bucuresti #prognoza meteo #ploi #vremea #meteo

Ce surprize iti rezerva vremea saptamana aceasta!

Temperaturile au scazut inca din weekend, iar vremea se va mentine racoroasa si cu averse in nordul si centrul tarii, cu precipitatii locale si in est si sud-est.


Temperatura medie se va situa in jurul valorii de 8 grade Celsius, cu variatii de la -1 la 17 grade. In zonele montane se vor inregistra ninsori in zilele urmatoare, iar estul Transilvaniei si Moldova ar putea avea parte de lapovita si ploi cu grindina. Viteza vantului va depasi 80 km/ h la munte, cu intensificari locale.

In Bucuresti, temperaturile vor varia intre 3 grade Celsius la primele ore ale diminetii, respectiv 15 grade la amiaza. Ploile sunt trecatoare in Capitala, iar temperaturile nu vor depasi 16 grade pana vineri, cand maxima ar putea ajunge chiar si la 20 de grade. Astazi si vineri va fi predominant insorit, de marti pana joi se vor inregistra mici averse trecatoare, iar weekendul se anunta de pe acum innorat si cel mai probabil ploios.

Mai multe informatii despre vreme gasesti aici.

Sursa foto: pixshark.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea