Social

#dorinte femei #relatie #partener #barbati #femei #cuplu

Ce-si doresc femeile de la barbati: sa fie romantici si priceputi la...

Potrivit unui sondaj realizat in Marea Britanie, femeile vor ca partenerii lor de viata sa fie mai ordonati si mai curati, sa fie mai romantici si mai priceputi la repararea lucrurilor prin casa.

Barbatii, in schimb, au alta viziune. Ei si-ar dori ca partenerele lor sa faca sex cu ei mai des, sa gestioneze mai bine banii si sa gateasca mai bine.

60% din cupluri s-au certat atunci cand unul dintre parteneri a deschis discutii legate de infatisarea sau de comportamentul celuilalt si pe care ar fi fost de dorit sa si le schimbe. Potrivit studiului, femeile sunt cele care isi doresc mai mult sa schimbe cate ceva la partenerul de viata, ele aducand adesea in discutie acest subiect.

Femeile mai vor de la jumatatea lor sa le asculte, sa vorbeasca mai mult si sa se implice atunci cand e vorba despre curatenia in gospodarie. Insa, potrivit sociologilor care au studiat rezultatele cercetarii, cel mai important atribut al partenerului este acela de persoana pe care sa te poti baza. Femeile vor barbati care sa fie buni cu copiii, sa fie atragatori si sa fie romantici. 6 din 10 femei considera ca o calitate importanta este sa se priceapa la mesterit prin gospodarie.

Sursa foto: independent.ie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea