Social

#casatorie Medforth-Mills #Nicoale Medforth-Mills #principelele Nicolae

Ce secret ascunde principele renegat Nicolae!

Logodnica fostului principe Nicolae, care ii sta alaturi in aceste zile de mare durere, este, de fapt, sotia acestuia!

Fostul principe si-a anuntat logodna in iulie 2017, la doi ani de la de la excludere din succesiunea la Tron! Logodna a fost laudata de insusi Regele Mihai, asa cum sustine, intr-un interviu pentru revista Taifasuri, Radu Enache, avocatul fostului principe.

Surse din apropierea familiei spun ca Nicolae nu este doar logodit cu Alina, ci de curand sunt casatoriti in secret.

”Cererea in casatorie avusese loc in luna iulie, in timpul unei vacante pe care cei doi indragostiti au petrecut-o in Cronwall, in Marea Britanie. Printul i-a oferit iubitei sale un inel cu safir si diamante, apoi a avut loc si cununia civila, Alina Binder devenind Medforth-Mills”, a spus avocatul Radu Enache.

Acesta a confirmat, de asemenea, si ca fostul principe Nicolae si Alina Binder vor avea nunta in vara anului viitor, asa cum anuntasera initial. ”(…) chiar daca intre timp a survenit decesul Regelui Mihai”.

Dupa ce Regele Mihai a fost adus in tara, fostul principe si-a facut o modificare importanta in profilul de Facebook: si-a reluat eticheta ”de Romania”.

Mai mult, ieri, Principele Nicolae a fost bine primit de romanii care s-au adunat ieri sa-i a duca un ultim omagiu Regelui Mihai. El a fost intampinat cu caldura de romani, fiind cel mai apreciat din Familia Regala. Oamenii l-au intampinat cu ochii in lacrimi si i-au transmis mesaje de sanatate, dar si ca ar vrea sa-l vada pe tron. „Voi veni inapoi. Nu ma las batut. Sunt alaturi de tara si popor cum a fost bunicul meu intotdeauna” a fost reactia princepelui dezmostenit.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea