Social

# ateliere gratuite # ateliere cusut #creativo #evenimente gratuite #evenimente weekend

Ce faci in weekend: shopping, moda, dar si un pic de „scoala”

Pe 15-16 octombrie, la The Ark Bucuresti, are loc #Creativo, cel mai mare eveniment dedicat oamenilor creativi. Ce inseamna acest lucru? I-am intrebat pe organizatori si iata ce am aflat:

-        La #Creativo vor fi ateliere şi demonstraţii gratuite de cusut, brodat, croit după tipare, design vestimentar, stilism, dar şi consiliere în afaceri dacă  te bate gândul să începi o afacere în acest domeniu. Unele sunt cu inscriere prealabila, insa la altele te poti opri cand iti doreste inima. Detalii gasesti pe pagina evenimentului. 

-        Ai peste 20 de designeri români, nume în devenire, dar şi consacrate care îşi expun creaţiile. Vei găsi lucruri şi pentru tine (Moenra, Maison Ilia, Milena, Atelier Muna, Sigma Fashion sunt câteva dintre brandurile care vor fi prezente), dar şi pentru copilul tău (Meg Wi Baby, jucării, şalvari şi hăinuţe de la mamele antreprenor din comunitatea Work at Home Moms, MiniMaxi Urban Style cu haine asortate mamă-fiică, Atelierem tricouri pictate şi multe altele).

-        Dacă eşti pasionată de designul de interior, ai cursuri de home&deco, gratuite, dar şi quilturi, perne, accesorii haioase la Quilts and more şi MAC Design.

-        Dacă vrei să îţi cumperi o maşină de cusut, tipare de croitorie, textile sau accesorii necesare craftului, mai găseşti o mulţime de expozanţi pe placul tău: Fabrix, Cusut si Brodat, Timega Design, Prym, Tiparedecroitorie.ro şi alţii.

-        Cine ajunge la #Creativo poate participa la o tombolă cu o mulţime de premii: cursuri de croitorie, de design vestimentar, de stilism, dar şi maşini de cusut şi surfilat Brother, manechine de croitorie, tipare de croitorie şi o vacanţă pentru toată familia la munte.

Evenimentul din weekend este prietenos cu întreaga familie, intrarea este libera, iar portile #Creativo sunt deschise pe 15-16 octombrie, între orele 10.00 şi 19.00.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea