Social

# cosmin stefanescu #criminal mihaela runceanu #mihaela runceanu

Cum si-a refacut viata ucigasul Mihaelei Runceanu. Ce face el acum

In urma cu aproape 30 de ani, Mihaela Runceanu, una dintre vocile de aur ale Romaniei, era ucisa cu bestialitate si arsa de vie in propria locuinta. Acum, barbatul care a fost acuzat de crima, a fost eliberat si traieste de multi ani in Marea Britanie.

Cosmin Ştefănescu (48 ani) a fost eliberat după 17 de ani de detenţie pentru că a ucis-o pe Mihaela Runceanu, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe ale Epocii de Aur. El a fost găsit vinovat şi condamnat la 25 de ani de închisoare, deşi a susţinut tot timpul că i-au fost înscenate acuzaţiile. In 2006, printr-un decret semnat de Ion Iliescu, a fost gratiat. 

A incercat imediat sa se angajeze, ca vanzator. Lumea a început să-l recunoască, iar curiozităţile erau din ce în ce mai multe cu privire la ce i s-a întâmplat Mihaelei Runceanu. Initial s-a retras in casa parinteasca, langa Bucuresti, insa la scurt timp a plecat in Marea Britanie. Acolo nimeni nu-i stie povestea si nu este curios daca este cu adevarat un criminal sau nu.

”Mi-e bine. Am plecat în Anglia. Lucrez la un depozit, în apropiere de Londra. Nu vreau să mai ştiu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat. Motivaţia o găsim în noi dacă o căutăm adânc”, a declarat acesta pentru Click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea