Social

#amenzi municipalitate #rufe la uscat #uscator rufe

Ce amenzi risti daca iti tii rufele la uscat la vedere sau iti scuturi covoarele

Amenzi cuprinse intre 500 si 1.000 lei vor primi persoanele care-si scutura covoarele sau intind rufele, la uscat, in balcoanele deschise sau in afara lor! Amenzile vor fi primite si in cazul persoanelor care scuipa pe domeniul public sau arunca hartii. Prevederile sunt incluse intr-un regulament pus pe lista de la urmatoarea sedinta de Consiliu Local din Buzau.

“:Sa nu amplaseze batatoare de covoare in jurul imobilelor de locuit, sa nu scuture covoare, sa nu usuce rufe pe imprejmuire si pe echipamentele amplasate in spatiile de joaca (…) sa nu intinda rufele spalate la uscat in balcoane deschise, pe suport in afara balcoanelor sau in jurul imobilelor de locuit”, se arata in regulament.

De asemenea, locuitorii sunt obligati sa asigure periodic curatarea fatadelor locuintelor si a altor constructii amplasate la frontul strazii, tencuirea si zugravirea periodica a acestora, inlocuirea jgheaburilor si burlanelor degradate.

De asemenea, va fi interzis scrisul sau desenul pe fatadele cladirilor sau statuilor.

”Sa nu murdareasca prin scriere sau desenare fatadele blocurilor, cladirile, gardurile, monumentele si statuile de pe raza municipiului Buzau. Sa ia masuri de indepartare imediata a inscrisurilor cu caracter sovin sau obscen, a lozincilor de orice fel, a insemnelor cu caracter sovin si fascist si altele”, mai scrie in documentul citat.

Sursa foot: zoldbolt.hu

  •   2017-09-08
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.