Social

#studenta moarta Londra #tanara moarta Catedrala Sf. Paul #Lidia Dragescu

Ce a scris studenta din Romania care s-a aruncat din catedrala Saint Paul din Londra in biletele de adio

Lidia Dragescu, tanara de 23 de ani din Iasi, care a murit dupa ce a cazut de la balconul Catedralei Sf. Paul din Londra, a lasat doua mesaje de adio, unul adresat mamei si unul celor care au asistat la decesul sau, conform Daily Mail.

”Mama, imi pare tare rau ca te-am suparat in felul acesta. Este normal sa fii suparata, dar nu fi trista pentru mine, pentru ca eu acum sunt bine, sunt intr-un loc mai bun. 

Am facut asta pentru mine, sa scap. De tot trecutul si de tot prezentul care imi incarca mintea. Va fi greu fara mine o perioada, dar, dupa ce va trece, vei fi ok. Gandeste-te la mine ca sunt bine acum. Ti-am spus cat de mult te iubesc. Imi pare rau, dar trebuia sa scap de asta si nu puteam sa astept sa vad ce este de partea cealalta. Va iubesc pe toti, ramaneti cu bine si ne revedem dupa ce imbatraniti. Aveti grija de voi. Va multumesc pentru tot“.

Al doilea mesaj a fost adresat celor care urmau sa o vada savarșind gestul șocant. “Imi pare rau ca v-am pus sa vedeti o imagine atat de urata. Tuturor celor care m-au vazut le spun ca imi pare rau. Oamenii care viziteaza acest loc nu vin sa vada un mort. imi pare rau ca v-am oferit o astfel de priveliste, mergeti si fiti fericiti si traiti-va vietile!“

Intr-o discutie cu ziaristii de la Evening Standard, mama Lidiei, o fosta jurnalista din Iasi, Isabela Dragescu, a declarat: „Era cea mai frumoasa fiinta de pe pamant, cea mai buna fiica si cea mai buna prietena a mea. Toata lumea o iubea si oricand intra intr-o camera, toti ochii erau pe ea. Era talentata, creativa, citea multe ore pe zi si iubea muzica clasica. Era perfecta, pura, un inger care iubea Catedrala «Sf. Paul». O vreau inapoi, era prea tanara sa moara, avea toata viata inainte. Nu mai am lacrimi, mi-am pierdut cel mai bun prieten, cel mai frumos om din lume“. Lidia s-a mutat in Londra alaturi de mama sa si fratii ei gemeni in urma cu mai multi ani. Tanara avea deja o diploma in domeniul afacerilor, obtinuta la Universitatea Ulster, si din septembrie a inceput studiile in stiinte Bio­medicale, la University of East din Londra. Alaturi de mama sa, Lidia con­ducea o firma de recrutare, KOD, al carei manager era. inainte de asta, a fost managerul unui restaurant. Evening Standard mai arata ca fata in­tentiona sa fie model. 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea