Social

#concedieri #retrogradari #metode concedieri #Complex Energetic Oltenia

Ce-a fost si ce-a ajuns! Motivul incredibil pentru un director HR a fost retrogradat ca agent de paza

Ion Tanasoiu, fost director de resurse umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia, acuza conducerea complexului de metode “securisto-comuniste" prin care sa determine angajatii sa plece fara a primi plati compensatorii. Barbatul, care  a lucrat 40 de ani în minerit, detinand 34 de functii de conducere, a fost retrogradat ca agent de paza. Cazul sau nu este unic. 


In aceeasi situatie a fost pus si un jurist al companiei, Marius Popescu, care a aflat recent ca va deveni electrician de mina.

„Este o metoda de a determina oamenii sa plece singuri. E un razboi psihologic. Ei au aplicat aceste masuri securisto-comuniste gandind ca oamenii nu vor suporta presiunea si vor pleca“, a spus Tanasoiu, citat de pandurul.ro.

In replica, directorul Diviziei Energetice din CE Oltenia, Aurel Medintu, a declarat  ca nu crede ca exista situatia in care un fost director de resurse umane este facut paznic.

Pe de alta parte, Medintu a mai spus ca cei care nu vor semna actele aditionale la contractele de munca vor fi concediati.

„Pentru cei care vor refuza posturile, nu exista o a treia cale decat de a li se desface contractul de munca, cu platile compensatorii prevazute in contractul colectiv de munca“, a adaugat Medintu, citat de pandurul.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea