Social

# victime bamboo # joshua castellano # incendiu bamboo #club bamboo

Ce a facut patronul Clubului Bamboo cand a vazut ca a izbucnit focul

Patronului Clubului Bamboo, Joshua Castellano, se afla in incinta acestuia atunci cand a izbucnit incendiul, in jurul orei 3.30, in noaptea de vineri spre sambata. 

Joshua Castellano, unul dintre patronii clubului Bamboo, ars noaptea trecuta intr-un incendiu de proportii, a fost martor la izbucnirea flacarilor, relateaza martorii. "Joshua, patronul clubului, era chiar la balul din spate. Era foarte speriat, am luat cu ele extinctorul, am încercat să opresc flăcarile. La un moment dat se opriseră. Nu se ma vedea nimic, era doar un fum foarte puternic, dar din pacate s-a extins in partea in fata", a declarat un martor pentru o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

Viteza de reactie a patronului este de remarcat, la fel cum au remarcat si martorii ca evacuarea s-a facut imediat si, in ciuda panicii create, nu a existat haos. Pe de alta parte insa, martorii spun si ca in club se fuma, lucru interzis de lege, ba chiar Castellano, in urma cu ceva timp, a aparut intr-o fotografie pe Facebook cu un trabuc in mana, chiar la Bamboo.

In plus, clubul nu primise autorizatie de la ISU, lucru pentru care a primit anul acesta mai multe amenzi. 

41 de persoane au fost ranite in incediul de noaptea trecuta din Bamboo, iar clubul de fite a ars in totalitate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea