Social

Cauti cursuri de dans pentru copii? Stop and Dance iti ofera cele mai bune conditii!

Multi parinti stiu ca inscrierea micutilor lor la cursuri de dans pentru copii inseamna un prim pas catre o dezvoltare armonioasa si o personalitate frumos conturata. Indrumati de profesionisti care inteleg cu adevarat aptitudinile si nevoile celor mici, copiii ajung fie sa isi descopere un talent care le va schimba cursul vietii, fie sa isi imbogateasca creativitatea, autodisciplina, prestanta si abilitatile de socializare.

Scoala de dans Stop and Dance este locul pe care copilul tau il va frecventa cu placere si pe care il va alege oricand in locul orelor nesfarsite petrecute in fata computerului. Prin inscrierea la cursurile de dans Stop and Dance, va cunoaste profesori cu care se va distra dansand, isi va face prieteni cu aceleasi pasiuni si va dobandi calitati pretioase pentru maturitate.

Cursurile de dans pentru copii de la Stop and Dance

Cursurile de dans pentru copii de la scoala Stop and Dance sunt atat diversificate, cat si adaptate personalitatii fiecarui copil care le frecventeaza. Stilurile de dans disponibile sunt vals vienez, vals lent, tango, cha-cha, quickstep, rumba, samba, jive, paso doble, street dance, dans popular si dans modern.

Profesorii scolii Stop and Dance stabilesc programa orelor de curs in functie de aptitudinile cursantilor, preferintele acestora si nevoilor personale, astfel incat latura practica si utila sa se imbine armonios cu cea placuta (iar experienta sa fie in primul rand pozitiva din punct de vedere emotional).

Prin urmare, profesorii tin cont de expresivitatea corporala, ritmica, atitudinea si muzicalitatea fiecarui copil, astfel incat miscarile sa fie asumate cu usurinta, iar copilul sa se identifice cu adevarat cu stilul de dans invatat.

In ce constau cursurile de dans pentru copii la Stop and Dance

Lectiile de dans pentru copii de la Stop and Dance au la baza principiul M.A.R.E - muzicalitate, atitudine, ritmica si expresivitate corporala (coordonarea miscarilor si pozitia corpului).

Miscarile de baza ale dansurilor nu se invata mecanic, ci prin metode diversificate si placute. Aceasta abordare este, in fapt, secretul care ii face pe copii sa astepte cu nerabdare cursurile de dans si sa nu priveasca antrenamentele ca pe o corvoada.

Astfel, cursurile de dans pentru copii implica practicarea mai multor exercitii adaptate varstei cursantilor, sub indrumarea profesorilor de dans experimentati, care utilizeaza programe atent gandite in raport cu nevoie si capacitatile fiecarui copil.

Beneficiile cursurilor de dans pentru copii

Intr-o era a tehnologiei, a hranei nesanatoase si a sedentarismului, copiii au nevoie de un imbold pozitiv in alegerea activitatilor zilnice. Cursurile de dans sunt un prilej minunat pentru cei mici sa faca sport, sa isi intareasca imunitatea, sa isi consume energia in mod constructiv, sa dobandeasca incredere in fortele proprii si sa socializeze.

Dansul inseamna echilibrul mintii si al trupului, o sursa de voie buna, o coordonare mai buna a miscarilor, o flexibilitate excelenta a corpului si o sanatate superioara a articulatiilor. Tot cursurile de dans imbunatatesc numeroase functii ale creierului, precum atentia, memoria si concentrarea.

Copiii care frecventeaza cursuri de dans reusesc sa isi invinga timiditatea, isi dezvolta simtul estetic si creativitatea. Studiile de specialitate recomanda dansul in lista activitatilor fizice necesare dezvoltarii fizice si intelectuale a copiilor.

Despre scoala de dans Stop and Dance

Scoala de dans Stop and Dance organizeaza cursuri pentru copii si adulti, de orice varsta, eficiente nu doar prin invatarea pasilor de dans, ci si prin canalizarea energiilor pozitive si distractia pe cinste de care se bucura cursantii.

Cursurile de dans de la Stop and Dance sunt pentru incepatori, insa scoala colaboreaza si cu dansatori profesionisti, disponibili pentru evenimentele speciale ale vietii. Tot la Stop and Dance se organizeaza cursuri pentru dansul mirilor, atat pentru insusirea pasilor sistematici ai valsului, cat si a miscarilor naturale si a placerii de a pluti pe ritmul elegant al muzicii!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea