Social

Cartea scrisa de Paul McCartney in Romania

Sir Paul McCartney , componentul legendarei trupe Beatles, se aventureza in minunata lume a povestilor pentru copii. Editura Nemi, parte a Nemira Media Group, va asteapta in toate librariile cu o aparitie editoriala de exceptie: Sus printre nori, de Paul McCartney.

«Adevaratul caracter al omului se poate vedea din felul in care se poarta cu animalele, fratii lui de pe planeta Pamant. Ani in sir am lucrat la aceasta poveste si la creionarea acestor personaje, iar acum am in sfarsit prilejul de a le vedea transpuse intr-o poveste minunata», Paul McCartney.

Sus, printre nori este o carte a carei prima editie s-a vandut in Anglia in 500.000 exemplare ! O carte pentru copii de toate varstele!

Sus, printre nori, este povestea Ritei, o veverita nevoita sa isi paraseasca casa, Tinutul Padurii, distrus acum de planurile de dezvoltare ale diabolicei Greta. Rita fagaduieste mamei sale ca va gasi fabuloasa insula Animalia, locul unde se spune ca toate animalele traiesc in libertate, fara nicio grija.

Ajutata de Brosco, broscoiul care zboara intr-un balon cu aer cald, de Valentina, curajoasa veverita roscata , si de Sobo, rozatorul familiarizat cu amenintarile orasului, Rita transforma cautarea personala intr-un plan grandios de eliberare a tuturor animalelor inrobite. Un plan pe cat de indraznet, pe atat de primejdios.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea