Social

Carne de cal, în magazinele din Franţa

Regi
murile de slăbire au readus în galantarele măcelăriilor franceze carnea de cal . Nutriţioniştii consideră că această carne este mai bogată în substanţe minerale rare, este mai slabă şi are un conţinut important de fier . Cum caii nu au fost supuşi manipulărilor genetice şi, în general, sunt hrăniţi exclusiv natural, fripturile din carnea lor sunt, în acelaşi timp, ecologice şi sănătoase. Friptura de cal a intrat, mai nou, şi pe listele restaurantelor, un cotlet de cal fiind mai scump decat cel de vacă sau de porc. Turiştii veniţi de pe toate continentele „gustă" carnea de cal şi o consideră o delicatesă, deşi în ţările lor este interzis consumul ei.
  •   2007-01-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare