Social

#paan de curent Bucuresti #pana de curent

Capitala, in bezna! Pana majora de curent in Bucuresti

In aceasta dupa-amiaza, mai multe zone din Capitala, din nordul Capitalei, dar si din Sectoarele 2 si 3, au fost afectate de o pana de curent din cauza unei avarii a statiei Fundeni a Transelectrica. 

Pana afecteaza cartierele Tei, Colentina, Calea Mosilor, Dacia, Andronache, Pipera, Dorobanti.
Mai multe statii de metrou, printre care si statia Pipera si Iancului, s-au cufundat in intuneric, timp de cateva minute.
Corina Popescu, seful Directoratului Transelectrica, a confirmat, pentru News.ro, ca este o problema in reteaua de transport.

O pana de curent de proportii similare a afectat zone din Bucuresti si din judetul Ilfov in 21 octombrie, fiind vorba despre o avarie o avarie in statia electrica 220 / 110 /10 kV Fundeni, generata de deteriorarea unui echipament de inalta tensiune, dupa cum anunta Transelectrica, relateaza news.ro. Atunci, cartierele bucurestene Obor si Fundeni, precum si o parte din localitatile Otopeni, Afumati si Fundeni au ramas fara energie.

  •   2017-11-01
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.