Social

#meteo romania # vremea in romania #prognoza meteo #ploi #vremea

Cand se opresc ploile! Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Dupa canicula de la finalul saptamanii trecute, ploile torentiale au pus stapanire pe Romania, provocand inundatii si pagube in toata tara. Iata cum va fi vremea in Romania, in perioada 3-7 iulie.

Meteorologii au anuntat ca vremea se va incalzi treptat in urmatoarele zile, iar soarele va iesi dintre nori, in intreaga tara. Temperaturile se vor incadra in normalul perioadei in majoritatea teritoriului.

In Banat si Crisana, temperaturile minime vor fi cupinse intre 12 si 16 grade Celsius iar cele maxime intre 25 si 32 de grade Celsius. Se cor inregistra perioade cu averse, dar si zile insorite si calduroase. Spre finalul intervalului, in perioada 6-7 iulie se anunta perioade de instabilitate atmosferica.

In Transilvania media temperaturilor diurne va fi de 21 de grade, aceasta crescand pana la 27 de grade Celsius pe 7 iulie. In schimb, temperaturile minime se vor incadra intre 8 si 14 grade Celsius. Intervale cu averse si descarcari electrice vor fi aproape in fiecare zi, dar frecventa lor va fi mai mare in data de 3 iulie si dupa data de 6 iulie.

In Maramures temperaturile minime vor fi cupinse intre 10 si 16 grade Celsius iar cele maxime intre 22 si 28 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, urmand ca in perioada 6-7 iulie sa apara conditii de instabilitate atmosferica insotite de vijelii si ploi insemnate cantitativ.

Mai multe informatii despre vreme poti gasi pe vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea