Social

#conditii meteo #vreme #starea vremii

Vrei sa stii cand se opresc ploile? Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile

Vremea va continua sa fie capricioasa si in urmatoarele zile. Ploile vor continua si marti, pe arii extinse, insa vor fi moderate cantitativ, mai ales in Oltenia si in Muntenia.

Va ploua slab si in celelalte zone ale tarii, iar la munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla cu putere in zonele montane. Temperaturile vor creste insa usor, situandu-se intre 5 si 14 grade Celsius, in vestul tarii.

Miercuri, ploile se vor mai domoli, iar temperaturile vor creste in aproape toate regiunile tarii. Maximele se vor situa intre 7 si 15 grade Celsius, in vestul si in nord-vestul tarii. Precipitatii se vor mai semnala in aproape toate regiunile, insa vor fi destul de slabe cantitativ si temporare.

Joi, vremea va fi inchisa, insa destul de cald, valorile maxime se vor incadra intre 8 si 15 grade Celsius. Ploile vor disparea treptat odata cu debutul weekendului.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea