Social

Campanie de vaccinare împotriva turbării la New York

Ora
ul New York duce o politică hotărată în combaterea problemelor de sănătate, ca SIDA, diabetul, bolile cardio-vasculare şi alte afecţiuni înrăutăţite de viaţa modernă. Dar în ultimele luni s-a ivit pe neaşteptate o nouă problemă. A reapărut şi ar putea să scape de sub control o boală foarte veche - turbarea. Zeci de animale bolnave, purtand virursul fatal al turbării şi-au făcut apariţia în partea de sud a New Yorkului şi autorităţile au trebuit să înceapă o campanie de vaccinare în masă. Feribotul din Staten Island oferă calea cea mai uşoară celor care vor să vadă Statuia Libertăţii, dar e esenţial şi pentru navetiştii care merg să lucreze în Manhattan . Staten Island se considera deja ca un cartier uitat al New Yorkului, iar ce se întamplă acum ar putea întări sentimentul de izolare - aici a izbugnit focarul major de turbare , care sperie populaţia. (continuarea in BBC Romanian )
  •   2007-02-08
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.