Social

#cabinete medicale #cabinete medicale scoli

Cabinetele medicale din scoli vor fi verificate

Cabinetele medicale din scoli vor fi reverificate intrucat "nu toate corespund standardelor impuse de un nou cadru legislativ", au anuntat reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).

"Procesul de certificare si de verificare va dura aproximativ sase luni. (...) Per ansamblu, nu avem probleme cu asigurarea starii de sanatate. Toti copiii vor fi verificati la inceputul anului scolar, dar putem spune ca avem, inca, nevoie de medici in sistemul educational din Bucuresti. In ceea ce priveste aparatura si medicamentele cu care sunt dotate cabinetele exista cateva probleme, insa nu sunt grave", a declarat oficialii ISMB.

Ei mai spun ca nu exista asistente in toate scolile. " Ele functioneaza dupa un anumit orar, la doua unitati de invatamant, in paralel. (...) Daca unui copil i se face rau si avem asistenta medicala, el va merge la cabinetul medical. In caz contrar, trebuie sunat imediat la 112", au adaugat reprezentantii ISMB.

Sursa foto: gazetadedimineata.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea