Social

#kilograme #tigaie #tefal

C’est fini! Kilogramele nu se mai lipesc de tine

Te-ai intrebat vreodata cum reusesc cochetele frantuzoaice sa nu se ingrase, mai ales ca printre retetele lor favorite se afla tartele, madlenele si cornuletele cu unt? Afla ca ele pun accentul pe prospetime, diversitate, echilibru si, mai ales placere, fara sa se grabeasca insa nici atunci cand isi pregatesc masa, nici atunci cand o servesc.

Un alt secret sunt portiile mici si dese si dieta bazata pe gustul inconfundabil al alimentelor de baza: legume, peste, fructe de mare, carne de pasare. Le poti prepara si tu extrem de usor, cu rezultate ca ale unui adevarat chef, folosind Control Ceramic de la Tefal, prima gama de tigai cu invelis ceramic care incorporeaza Thermo-Spot, indicatorul de temperatura exclusiv. Imediat ce acesta se inroseste, poti fi sigura ca temperatura este optima pentru a incepe sa prepari retete delicioase, pastrând toate aromele alimentelor. Carnea si legumele devin crocante, iar sosurile capata o savoare uimitoare.

Inspira-te din bucataria franceza, alege slow-food si astfel kilogramele nu se vor mai lipi de tine! La fel cum nimic nu se lipeste de tigaile non-adezive Ceramic Control. Moderne, ultra-rezistente si usor de curatat, ele te vor lasa sa descoperi placerea gastronomiei rafinate si, in acelasi timp, echilibrate si sanatoase, fara a-ti rapi prea mult timp in bucatarie. Preia controlul alimentatiei tale cu Ceramic Control si fa-ti toate placerile culinare!

Tigaie Ceramic Control, 26 cm- 79 lei

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea