Social

#bucuresteni #semnaturi #catedrala sfantul iosif

Bucurestenii, chemati sa ajute Catedrala Sfantul Iosif

Bucurestenii sunt chemati sa semneze pentru salvarea Catedralei Sfantul Iosif si a parcului din vecinatatea acesteia, pe care se ridica imobilul cathedral plazza - Millenium.

Apelul a fost facut miercuri, intr-o conferinta de presa, de monsenior dr. Ioan Robu, arhiepiscop mitropolit romano-catolic, si de senatorul PC Marius Marinescu , informeaza Agerpres. Conservatorul a depus in Parlament un proiect de lege, in procedura de urgenta, prin care se doreste declararea parcului, in suprafata de 2.000 de mp, ca domeniu de utilitate publica , pe modelul Parcului Bordei. Marinescu a anuntat ca vor fi instalate in aceste zile corturi in puncte precum Piata Universitatii , Gara de Nord , Piata Matache, Piata Romana, bd. stefan cel Mare, bd. Floreasca, urmand ca numarul acestor semnaturi sa fie relevant pentru momentul dezbaterii in Parlament a initiativei legislative, precum si pentru forurile internationale. 

  •   2008-11-05
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.