Social

#vaci #romani saraci #donatii romani #societatea bothar

Britanicii doneaza vaci pentru saracii romani

O organizatie caritabila din Marea Britanie a demarat o campanie pentru a ajuta romanii saraci: vrea sa stranga pe care sa le trimita oamenilor saraci din tara noastra, relateaza presa britanica .

Organizatia intentioneaza sa adune 70 de bovine care vor ajunge, cu avionul, la romanii care au probleme financiare si nu isi pot asigura hrana zilnica.

Organizatia britanica a facut un apel catre fermierii generosi, carora le cere sa doneze vacute pentru romani. Pe langa bovine, societatea Bothar strange si bani care sa acopere costul de transport al animalelor, dar si cheltuieli asociate, precum vaccinul pentru vaci.

Jucatorul irlandez de rugby Rory s-a alaturat acestei campanii. "Este extraordinara diferenta pe care o poate face o in viata persoanelor sarace din alte tari", a subliniat Rory Best.

La sfarsitul anului trecut, 70 de vaci crescute de detinuti de la inchisoarea Co Wicklow, din Irlanda, au fost oferite ca donatie orfanilor din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea