Social

#bone #bona # bona vacanta #cautabona # bona bucuresti # bona copil

Bonele de vacanta costa 400 de lei pe saptamana

Sunt preferate educatoarele trecute de 35 de ani, vesele, cu experienta in cresterea si educarea copiilor. Dadacele au devenit o necesitate nu numai atunci cand parintii sunt la serviciu, ci si cand acestia pleaca in vacanta. Astfel, daca vor sa beneficieze de serviciile unei bone specializate si in perioada concediului, o pot face contra unor sume care variaza intre 300 si 400 de lei pe saptamana.

Cele mai cautate sunt educatoarele cu experienta pentru care parintii trebuie sa-si asume si cheltuielile aferente perioadei de vacanta. Dorim bona vesela, cu experienta in cresterea si educarea copiilor si cunostinte de nutritie, care sa ne insoteasca pe perioada vacantei in tara sau strainatate. Asa suna un anunt obisnuit pentru "inchirierea" unei dadace in timpul concediului. Antoneta State, managerul unei firme de babysitting , spune ca persoanele cele mai cautate sunt educatoarele trecute de 35 de ani, cu firi vesele si care stiu sa se descurce cu cei mici.

 

Ai nevoie de bona pentru copilul tau? Pe cautabona.ro gasesti mii de profile de bone testate psihologic.

 

Pentru un astfel de serviciu specializat, o educatoare poate primi intre 310 si 465 de lei pentru o saptamana de vacanta. In plus, parintii trebuie sa achite si costurile aferente vacantei dadacei. Bona, cautata inca inainte de a se naste copilul Pentru a fi sigure ca beneficiaza de ajutor specializat, cele mai multe mamici incep sa caute dadaca potrivita cu mult inainte de nasterea copilului . Bonele-asistente medicale care nu mai lucreaza in sistem sunt la mare cautare pentru copiii de varsta mica. In voga sunt si bonele interne care locuiesc impreuna cu familia copilului.

Parintii cu odrasle mai mari cauta invatatoare sau educatoare care sa preia copiii de la scoala, sa-i supravegheze si sa-i ajute la teme. In functie de timpul petrecut cu copilul creste sau nu si tariful pentru un astfel de serviciu. Astfel, la firma „Antonette", pentru opt ore de babysitting, parintii platesc 800 de lei, iar bonele interne, care locuiesc cu familia copilului, primesc 1.500 de lei. Nici la agentia „Blu Servicii" preturile nu sunt cu mult diferite.

Pentru opt ore de menaj si ingrijirea copilului, bona primeste 800 de lei, pentru patru ore salariul ajunge la 400 de lei, iar pentru sase ore la 600 de lei. Pentru serviciile oferite de bona interna, salariul acesteia atinge 1.000 de lei. Costul unei dadace ocazionale la agentia „Mammy Care" ajunge la 500 de lei pentru patru ore, iar pentru cele care lucreaza intre 8 si 10 ore, 800 de lei. Cum alegem bona perfecta Este important sa observati daca bona pe care ati angajat-o nu se sfieste sa recunoasca faptul ca, in timp ce nu era atenta, micutul a facut vreo nazbatie si daca va povesteste zilnic activitatile copilului.

Daca se intampla ca micutul sa intrebe de „neni" si este nerabdator sa afle cand va veni din nou sau observati ca este fericit si bine ingrijit, atunci puteti considera ca a-ti facut o alegere perfecta. Sunt insa si semne care, daca apar, trebuie sa luati masuri. Copilul nu e fericit cand o vede sau devine agitat si nervos, incepe sa injure sau sa foloseasca cuvinte nepotrivite varstei lui, sau acesta sufera diferite accidente care ar fi putut fi evitate. Acestea sunt cateva dintre motivele care ar trebui sa puna parintii pe ganduri cu privire la persoana care este angajata sa se ocupe de ingrijirea si educatia micutului lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea