Social

#trasaturi faciale #trasaturi fizice #medici #trasaturi #tiroida #boli #studiu

Bolile ti se citesc pe fata. Iata ce pot dezvalui trasaturile tale!

Trasaturile fetei tale pot deveni o adevarata fisa medicala pentru un ochi avizat. Dupa mai multi ani de studii, expertii medicali si fizionomistii au stabilit legaturile dintre anumite caracteristici ale chipului uman si diferite afectiuni. Iata care sunt acestea!

Cercurile albe din iris indica un nivel mare de colesterol in sange. Dintii micsorati dezvaluie o aciditate ridicata, refluxul acid din stomac declansand fenomenul de micsorare a dintilor, arata medicii stomatologi din Anglia.

Tenul palid si culoarea galbuie a globului ocular pot fi atat efectul tratamentului prescris pentru diabet sau hipertensiune, dar si un semn de boala a ficatului. O fata ridata arata ca respectiva persoana este supusa unui risc crescut de osteoporoza, conform unui studiu facut public in Statele Unite.

Subtierea firelor de par indica de multe ori o hiperactivitate a tiroidei. Pe de alta parte, pierderea firelor de par din sprancene arata o slaba functionare a glandei tiroide, aceasta nemaiproducand in cantitati suficienta tiroxina, un hormon esential pentru intretinerea pilozitatii faciale.

Sursa foto: jazehlabelle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea