Social

#legea educatiei #parlament #convocare #emil boc

Boc vrea urgentarea asumarii raspunderii pe Legea Educatiei

Premierul Emil Boc cere convocarea in regim de urgenta a Birourilor Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru finalizarea procedurilor de asumare a raspunderii pe Legea Educatiei , scrie antena3.ro.

"Primul-ministru Emil Boc a trimis astazi (n.r. – joi, 25 noiembrie) presedintelui Senatului si presedintelui Camerei Deputatilor o scrisoare in care le solicita ca Birourile Permanente ale celor doua Camere sa fie convocate de urgenta in vederea finalizarii procedurilor de angajare a raspunderii Guvernului asupra Legii Educatiei Nationale, prin stabilirea imediata a calendarului prezentarii si dezbaterii motiunii de cenzura , care a fost depusa in data de 29 octombrie 2010 ", se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

In acelasi document se arata ca potrivit deciziei Curtii Constitutionale  din 24 noiembrie  "motiunea de cenzura, odata depusa, nu poate fi oprita".

In urma sedintei de miercuri, membrii Guvernului au decis sa continue procedura angajarii raspunderii pe Legea Educatiei. Totodata, seful Executivului l-a avertizat pe Mircea Geoana ca, in cazul in care nu va opri boicotarea asumarii raspunderii pe aceasta lege, va fi inlocuit de la conducerea Senatului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea