Social

#boc geoana #oameni politici 2008 #gala premiilor #nine o'clock

Boc si Geoana - oamenii politici ai anului 2008

Emil Boc si Mircea Geoana au fost desemnati oamenii politicii ai anului trecut, la gala de decernare a premiilor "Oamenii Anului 2008", acordate joi seara de cotidianul Nine O'Clock .

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a castigat premiul "Revelatia politica a anului", alaturi de Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor.

Investitorul strain al anului a fost desemnat directorul general al companiei Renault Romania, Philippe Prevel. Tot la gala premiilor Nine O' Clock , CEC Bank a primit titlul de "Banca anului 2008", in timp ce presedintele executiv Alpha Bank, Sergiu Bogdan Oprescu, a fost desemnat "Bancherul anului".

Reprezentantul Romaniei la curtea internationala de justitie de la Haga, Bogdan Aurescu , a fost declarat "Diplomatul roman al anului", iar premiul la sectiunea "Diplomatul strain al anului" i-a fost atribuit ambasadorului Austriei la Bucuresti, Martin Eichtiger.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea