Social

#emil boc #cluj #salarii mici #promisiune

Boc promite ca va avea grija de cei cu salarii si pensii mici

Guvernul va avea aceasta grija sa ii protejeze din punct de vedere social pe cei cu salarii si pensii mici, sa nu se simta abandonati in aceste vremuri dificile, le-a spus Emil Boc, sambata seara, clujenilor care au venit la Casa de Cultura a Studentilor la un spectacol de Unirea Principatelor .

"E adevarat ca se anunta un an mai greu decat altii pe care i-a avut dupa 1989. Vin vremuri mai dificile pentru toate tarile, dar care pot fi depasite numai prin cele doua principii, unitate si solidaritate. La nivel guvernamental, va trebui sa ne orientam spre cele doua politici mari, politica economica , asta pentru a putea aduce locuri de munca si prosperitate si componenta sociala, adica statul trebuie sa aiba resurse pentru a acoperi plata salariilor si pensiilor", a spus premierul, citat de corespondentul NewsIn.

oc a dat asigurari ca persoanele cu venituri reduse nu trebuie sa se simta abandonate, pentru ca Executivul va avea grija de ei. "Grija noastra principala, a Guvernului, va fi asigurarea dezvoltarii economice si protejarii celor care sunt cei mai loviti de greutatile vremii: cei cu salarii si pensii mici.

Va asigur ca Guvernul va avea aceasta grija sa ii protejeze din punct de vedere social pe cei cu salarii si pensii mici, sa nu se simta abandonati in aceste vremuri dificile. Dorinta Guvernului este ca, in primul rand, sa existe solidaritate si nimeni sa nu se simta abandonat", a mai spus primul-ministru.

Emil Boc a reiterat ideea rostita la Cluj-Napoca in discursul de Revelion, cand a promis locuitorilor municipiului ca va fi garantul sperantei intr-un trai bun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea