Social

#black friday 2017 # oferte black friday #black friday #reduceri Black Friday #Black Friday 2017 oferte #Black Friday 2017 Romania

Black Friday 2017 la PretzMic.ro - reduceri de pana la 95%, ceasuri de mana ieftine

Magazinul online de ceasuri si accesorii PretzMic.ro, una dintre cele mai populare alegeri a clientilor pe acest segment din e-commerce, a anuntat lansarea ofertelor de Black Friday 2017 pe data de 17 noiembrie. Campania va dura doua saptamani (pana pe data de 30 noiembrie) si va include valuri de reduceri masive, ce vor ajunge pana la 95%. Toate produsele comercializate vor beneficia de discount.

PretzMic.ro este cunoscut mai ales ca destinatie de shopping pentru ceasuri de mana, astfel ca de Black Friday vor fi pe deplin satisfacute asteptarile vizitatorilor online: reprezentantii magazinului au pregatit stocuri de marfa cu livrare imediata, printre care peste 3500 de ceasuri automatice, ceasuri mecanice, peste 20.000 de ceasuri quartz-baterie si peste 1500 de smartwatch-uri. Mai mult decat atat, de Black Friday 2017 PretzMic.ro vine cu peste 150 de modele noi de produse, punand accent pe designul de actualitate.

Demn de mentionat este si faptul ca vor exista aproximativ 100 de modele de ochelari de soare reduse masiv. Liniile telefonice vor fi extinse si vor fi deschise cu program prelungit, astfel incat cei care vor sa afle informatii in timp rapid sau doresc sa lanseze comenzi telefonice sa poata avea parte de servicii satisfacatoare in ciuda faptului ca se asteapta un flux mare de clienti. De asemenea, se vor putea plasa comenzile direct cu un operator pe WhatsApp.

"Pregatim multe multe surprize de Black Friday 2017, asteptandu-ne la vanzari mai mari decat anul trecut. La toate ceasurile de mana oferim cutie cadou, deci achizitiile pot fi ideale pentru cei ce doresc sa se pregateasca din timp pentru Sarbatorile de iarna: cadourile pentru cei dragi vor fi pregatite cu bugete neasteptat de mici. Pentru livrarea mai rapida, recomandam plata cu cardul, online, prin sistem securizat. La fel cum ne-am obisnuit clientii, suntem alaturi de acestia pe de o parte prin reduceri masive, pe de alta parte prin servicii de foarte buna calitate, chiar si intr-un context in care aglomeratia scade de obicei nivelul de satisfactie in e-commerce", explica oficialii PretzMic.ro.

Activand pe segmentul de ceasuri si alte accesorii, inclusiv gadgeturi, cu preturi accesibile, magazinul online www.PretzMic.ro are deja aproape 6 ani de experienta in comertul electronic din Romania, cu vanzari in crestere de la an la an. E-shop-ul pune accentul pe servicii de calitate pe toata durata procesului de shopping, ba chiar si ulterior, prin garantia de retur de 30 de zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea