Social

#revenire la normal #vaccinare pandemie #Bill Gates vaccin # bill gates pandemie #bill gates

Bill Gates estimeaza ca vom reveni la normal in 2022. Tarile care vor trece mai repede peste pandemie

Pandemia nu este nici pe departe aproape de final. Ne asteapta inca un an plin de provocari, desi primul vaccin a inceput sa fie deja aprobat si administrat in anumite tari. Cu toate acestea, va dura pana cand cea mai mare parte a populatiei lumii va fi vaccinata, pentru ca pandemia sa fie eradicata.

 

Bill Gates isi avertizeaza semenii ca pandemia nu este aproape de final si ca abia in 2022 vom putea reveni la o viata cat de cat normala.

Bill Gates mai spune ca “Aceasta activitate de vaccinare este fenomenala. Stii, am lucrat cu aceste companii farmaceuticce, au facut tot ce le statea in putinta. Slava Domnului, acele vaccinuri vor pune capat acestei pandemii". In plus, Bill Gates sustine ca ar putea fi gata nu mai putin de sase vaccinuri contra COVID-19 pana in primavara anului 2021, urmand sa fie aprobate pana in vara aceluiasi an.  

Cu toate ca este optimist in privinta vaccinului, Bill Gates spune ca lumea nu va reveni la normal prea repede si ca tarile bogate vor avea un avantaj.

"Pana in vara anului 2021, tarile bogate vor avea o acoperire a vaccinarii populatiei mai mare decat in alte tari. Deci, tarile bogate vor reveni in mare parte la normal. Nu vor reveni total la normal, dar candva in prima jumatate a anului 2022, cred ca vom putea spune ca ne-am intors la normal", a declarat Bill Gates, potrivit Adevarul.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea