Social

#bere #pret #ambalaj #taxe #majorare pret #tip de bere

Bere mai scumpa la terase din aceasta vara

Chiar daca de la 1 februarie berea s-a scumpit cu 5%, ca urmare a majorarii accizei, reprezentantii marilor producatori de bere din Romania anunta noi scumpiri.

Producatorii de bere se arata nemultumiti de introducerea noilor taxe si spun ca se simt discriminati fata de producatorii altor tipuri de bauturi.

"Aceasta taxa are impact doar asupra berii, nu se aplica si la alte bauturi. Nu suntem tratati echitabil fata de celelalte categorii de bauturi. Aceasta majorare a accizei a venit peste noapte", a declarat Onno Rombouts, managing director Heineken Romania.

Inca nu se stie exact cu cat se va mari pretul berii, insa scumpirile vor fi facute in functie de tipul de bere si de ambalaj.

"Nu stim care va fi influenta cresterii de acciza, care a fost facuta peste noapte. Evident ca este o taxa care se va reflecta cumva in costul berii si este de vazut cum va reactiona consumatorul", a declarat Andrew Highcock, presedintele Ursus Breweries.

Sursa foto: timetv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea