Social

#Ganriela Firea #benzi unice #benzi unice pentru autobuze #trafic bucuresti

Benzi unice pentru autobuze in Capitala: anuntul facut de Gabriela Firea!

Astazi, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat joi ca instituirea benzilor unice pentru mijloacele de transport in comun va incepe in prima parte a lunii iunie.

“Mai aproape de debutul proiectului benzi unice. in prima parte a lunii iunie va demara pilotul in zona: soseaua Bucuresti Ploiesti de la intersectia cu str. Elena Vacarescu — Piata Presei Libere — B-dul Kiseleff — Maresal Prezan — Calea Dorobantilor (intre Piata Dorobantilor si Piata Lahovary) — George Enescu — Magheru — Piata Romana.

In partea a doua a lunii iunie vom inaugura si proiectul pentru fluidizarea traficului in zona Colentina. Linia tramvaiului 21 va fi protejata de gard, ca linia 41, pentru ca masinile mici sa nu mai intre pe linia de tramvai, blocand circulatia. Cale proprie pe tot traseul: terminal Sf. Gheorghe — Calea Mosilor — Obor — Sos. Colentina — Terminal Colentina", a scris Gabriela Firea pe Facebook

 

  •   2017-04-20
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.