Social

#bunuri imobiliare Victor Becali #dosarul transferurilor #victor becali

Becali ramane fara palat!

Ghinioanele se tin lant in familia Becali. De data aceasta, Victor Becali este la un pas sa-si piarda casa din Pipera, precum si celalalte bunuri imobiliare pe care le are in posesie.

Condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, Victor Becali a primit saptamana trecuta inca o lovitura grea din partea judecatorilor de la Buftea. Fostul impresar si sotia lui, Manuela, vor fi executati silit pentru un credit de 10.000.000 de euro la o banca comerciala din Bucuresti.

Instanta a decis „incuviintarea executarii silite imobiliare, in baza titlului executoriu si autorizarea creditorului sa treaca la executarea silita cuprinsa in titlul executoriu”. Decizia este fara cale de atac. In aceste conditii, Victor Becali si-ar putea pierde palatul din Pipera, dar si celelalte imobile pe care le detine, datorita prejudiciului urias, scrie wowbiz.ro.
 

Sursa foto:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea