Social

#Dellos # dr. oz #bauturi #romania #aloe vera

Bauturile racoritoare premiate de Dr. Oz

Sosirea in Romania a binecunoscutului nutritionist Dr. Oz a prilejuit o intalnire a acestuia cu mii de romani interesati de viata si alimentatie sanatoasa. Cei prezenti la Sala Platului au plecat de la acest eveniment cu un bagaj foarte consistent de informatii despre un stil de viata si o nutritie sanatoasa.

Pe langa sfaturile utile pentru toti cei care vor sa traiasca sanatos, Dr. Oz a tinut sa treaca in revista o serie de produse alimentare pe care le considera “Campioni ai sanatatii alimentare”.

Dr. Oz a nominalizat sucul cu Aloe Vera, produs in Coreea de Sud la fabrica Dellos, drept un aliment benefic pentru sanatate. Nominalizarea nu a ramas doar un gest de complezenta, Dr. Oz a inmanat reprezentantilor companiei o diploma care-i poarta semnatura si care certifica titlul de bautura sanatoasa pentru sucurile cu Aloe Vera de la Dellos.

Sucurile Dellos cu Aloe Vera sunt sanatoase datorita nutrientilor activi ai plantei, dar si gratie procesului de fabricatie desfasurat intr-o fabrica „state of the art” in ce priveste tehnologiile alimentare de care dispune. Este vorba de o investitie demarata in anii ‘90, in Coreea de Sud, de unde sucurile Dellos cu Avoe Vera pleaca spre toate colturile lumii.

Ce se afla in sticlele Dellos cu Aloe Vera?

Sucurile Dellos cu Aloe Vera contin, in proportie de 33%, pulpa de planta de Aloe Vera, apa de izvor si, intr-un procent aproape insignifiant, indulcitor. Asta le face bune de consumat de catre persoane de toate varstele, iar lipsa dioxidului de carbon precum si cantitatea mare de apa le asaza langa bauturi precum ceaiul sau fresh-urile. Mai mult, sucurile Dellos cu Aloe Vera nu contin conservanti!

In cazul fresh-urilor trebuie subliniat ca acestea sunt cu adevarat bune doar atunci cand sunt indoite cu apa, dupa cum sustine chiar Dr. Oz.

Prezente in Romania in recipienti de 0.24 litri, 0.5 litri si 1.5 litri, Dellos cu Aloe Vera este deja un aliment consumat de romanii care sunt atenti la ce si cat mananca.

Dr. Oz a conferentiat pe 25 mai in cadrul unui eveniment maraton desfasurat la Sala Palatului, in Bucuresti. Evenimentul „Gala pentru excelenta in sanatate” a fost dedicat vietii sanatoase si a durat nu mai putin de 10 ore.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea