Social

#manipulare #comisia europeana #presa #traian băsescu

Basescu acuza presa de manipulare: "Nici macar CE nu va mai crede!"

Presedintele Traian Basescu a acuzat presa de manipulare intr-o declaratie sustinuta, miercuri, pe marginea Raportului CE pe Justitie. "Nici macar Comisia Europeana nu va mai crede!", a fost mesajul pe care l-a adresat seful statului presei.

Presedintele Traian Basescu a spus ca presa si o parte din politicieni nu mai pot promova minciuni legate de comenzi politice la ANI, DNA sau Parchetul General. In opinia sa, aceste institutii functioneaza autonom, iar discreditarea lor "penibilizeaza": “Dragi jurnalisti, am rugamintea sa intelegeti ca ANI, DNA si Parchetul General nu mai sunt cele din 2004. Institutiile functioneaza autonom si toata incercarea dvs. de discreditare a acestor institutii, a dumneavoastra, a politicienilor si a altora, spunand ca ar lucra la comanda politica nu fac decat sa va penibilizeze atat pe dumneavoastra, cat si pe politicieni, care sunt din toate partidele! Nici macar Comisia Europeana nu va mai crede!", s-a adresat seful statului jurnalistilor, potrivit realitatea.net.

Basescu a mai spus ca face un apel ca presa sa faca o prezentare corecta, echilibrata, a acestui raport, pentru ca nu mai poate minti la nesfarsit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea