Social

Baros: Am crezut tot timpul in victorie

Atacantul Cehiei Milan Baros a declarat ca a fost convins de faptul ca echipa sa va obtine victoria in meciul cu Letonia , desi la pauza scorul era favorabil jucatorilor letoni.

"Am crezut mereu in victorie, mai ales in repriza secunda. Lucrul cel mai important este ca noi am marcat doua goluri si am cistigat. Stiam ca va fi greu, pentru ca letonii s-au aparat foarte bine. Acum ne-ar ajunge o singura victorie pentru a ne califica mai departe", a spus Baros, marcatorul primului gol al Cehiei, care a cistigat meciul cu scorul de 2-1.

La rindul sau, capitanul nationalei Cehiei, Pavel Nedved, a recunoscut ca echipa sa a suferit in meciul cu Letonia. "Deoarece nu am reusit sa marcam repede, ei au capatat incredere. Golul marcat de ei inainte de pauza, ne-a creat emotii. Marturisesc ca m-am indoit in unele momente ca vom mai invinge", a spus Nedved.

Selectionerul Cehiei, Karel Bruckner , a precizat ca repriza secunda a fost reprezentativa pentru modul in care joaca formatia sa. "Letonia s-a aparat foarte bine si au fost momente in care ne-am simtit frustrati, dar nu am renuntat niciodata. Nu cred ca m-am implicat asa de tare intr-un meci de cind sint antrenor", a spus Bruckner.

Antrenorul echipei nationale a Letoniei, Aleksandrs Starkovs, a spus ca jucatorii cehi au demonstrat ca sint mai buni din punct de vedere tehnic decit fotbalistii letoni. "A fost foarte stresant pentru ca pentru noi era primul meci jucat la un asemenea nivel. Cred ca putem fi multumiti de jocul prestat. In decursul meciului, cehii au aratat ca sint mai buni ca noi din punct de vedere tehnic, insa cred ca putem fi mindri de prestatia noastra. Acest meci ne da incredere", a spus Starkovs.

Fundasul letonian Igors Stepanovs considera ca echipa sa mai are sanse pentru a cistiga puncte. "Sintem dezamagiti, dar ce putem face? Trebuie sa ne gindim doar la urmatoarele doua partide. Cred ca mai avem sanse sa cistigam puncte", a spus Stepanovs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea