Social

Barilla - cea mai respectata companie din lume

Prod
ucatorul italian de paste fainoase Barilla este cea mai respectata companie, la nivel mondial, potrivit unui clasament realizat pe baza voturilor din tarile de origine ale firmelor, citat de Forbes. Barilla, grup cu venituri anuale de peste cinci miliarde dolari, a obtinut un punctaj de 87,79 puncte, din 100. Pe locul doi s-a situat producatorul de jucarii Lego, cu o cifra de afaceri de 1,4 miliarde euro, in anul 2005, si Lufthansa , care a raportat venituri de 21,4 miliarde dolari. Clasamentul este completat de compania suedeza Ikea, producatorul francez de pneuri Michelin , Toyota Motor , firma daneza de transport si logistica A.P. Moller-Maersk, Ferrero, grupul Samsung Electronics, din Coreea de Sud, si Kraft Foods. Compania cu cel mai scazut punctaj, la nivel mondial, este grupul american din industria de aparare Halliburton, care a obtinut 21,86 puncte.
  •   2006-11-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: De ce ai cumpara un smartphone? (partea a II-a)

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare