Social

Barici acuza arbitrajele

Selectionerul Croatiei, Otto Barici, a declarat, dupa partida terminata la egalitate , scor 2-2, in fata Frantei, ca arbitrii au tendinta de a favoriza echipele mari.

"Am sentimentul ca arbitrii prezenti la acest turneu protejeaza intr-o oarecare masura echipele considerate mai puternice. Sint foarte multumit de echipa mea, care a confirmat ca este una dintre cele mai bune din Europa. Este pentru prima oara cind obtinem un rezultat de egalitate intr-un meci oficial cu Franta", a spus Barici.

Croatii au reclamat nesanctionarea de catre arbitrul danez Kim Milton Nielsen a unui hent comis de Trezeguet la faza marcarii celui de-al doilea gol al Frantei. "Nu cred ca arbitrul a fost drept cu noi la golul inscris de Trezeguet, la fel cum si in meciul cu Elvetia jumatate din cartonasele galbene acordate jucatorilor croati au fost nejustificate", a spus atacantul Dado Prso.

Tehnicianul Jacques Santini considera ca Franta trebuie sa obtina un rezultat bun in meciul cu Elvetia, ultimul din grupa B. "Am trecut de la o mare satisfactie in prima repriza la o mare deziluzie in partea a doua a meciului. Punctul obtinut astazi nu schimba nimic. Oricum este obligatoriu sa obtinem un rezultat bun in meciul cu Elvetia. Poate ca jucatorii au uitat astazi ca in fotbal lucrurile se pot schimba foarte repede intr-un sens sau altul. In meciul cu Anglia totul a fost in favoarea noastra, cind am marcat doua goluri in cinci minute. Va trebui sa eliminam aceste momente de slabiciune daca vrem sa ajungem departe la acest campioant european", a subliniat Santini.

Atacantul francez David Trezeguet s-a declarat multumit de evolutia echipei din meciul cu Croatia, in ciuda rezultatului de egalitate. "Per total a fost un meci bun. Mai avem un joc important si dificil impotriva Elvetiei. Sintem multumiti de evolutia din aceasta seara, chiar daca speram sa obtinem victoria. La golul pe care l-am inscris nu am comis un hent voluntar", a precizat Trezeguet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea