Social

Barclays mareste oferta pentru ABN Amro

Bar
clays Plc , compania ce doreste sa cumpere ABN Amro, in cea mai mare preluare bancara din istorie, a crescut oferta la 67,5 miliarde de euro (93,4 miliarde de dolari), dupa ce si-a aliniat investitiile din China si Singapore, informeaza Bloomberg. Oferta "indulcita" a Barclays este de 35,73 euro pe actiune, cu 4,3 procente mai mare decat cea anterioara, a anuntat, ieri, compania londoneza. Oferta, ce include 37 procente in numerar, ramane sub valoarea de 38,40 euro pe actiune, oferita saptamana trecuta de banca Royal a grupului scotian Banco Santander, si de Fortis. "Este ca o aruncare finala a zarurilor", a spus Antony Broadbent, analist la Sanford C. Bernstein din Londra, despre miscarea grupului Barclays.
  •   2007-07-24
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.